Χτίζουμε το σπίτι σας όπως το έχετε ονειρευτεί!

«Έξυπνες» κατασκευές,

έξυπνα σχεδιασμένες!

Ακούμε, μιλάμε, χτίζουμε, με αυτή τη σειρά! Όχι μόνο σπίτια αλλά, το κυριότερο, και ανθρώπινες σχέσεις και εμπιστοσύνη!

Ένα «έξυπνο» σπίτι ξεκινάει να χτίζεται με ...ερωτήσεις.

Σε ποια περιοχή θα χτιστεί; Ποιο είναι το οικόπεδο και ποιες οι διαστάσεις του; Το σχήμα του; Πόσο μεγάλο θέλουμε το σπίτι μας; Με πόσα δωμάτια; Με ποιους και πόσο μεγάλους βοηθητικούς χώρους; Θέα; Ελεύθεροι χώροι; Βεράντες; Κήπος; Θέρμανση; Ψύξη;

Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις τις οποίες σας κάνουμε στις πρώτες μας συναντήσεις, για να καταλάβουμε τις ανάγκες σας, να αποτυπώσουμε τις απαιτήσεις σας, να καταγράψουμε αυτό που σας ευχαριστεί, αυτό που είναι το σπίτι των ονείρων σας.

Ναι! Πρώτα σας ακούμε και μετά μιλάμε!

Στη συνέχεια λοιπόν, χωρίς κόστος για σας, ετοιμάζουμε την δική σας αρχιτεκτονική πρόταση, προσαρμοσμένη στον τόπο σας και τις ειδικές συνθήκες του, με πλήρη λειτουργικό και ενεργειακό σχεδιασμό.

Και τέλος, συζητάμε μαζί σας πότε μπορεί το «έξυπνο» αυτό σχέδιο να γίνει το «έξυπνο» σπίτι σας, πως, με ποιο κόστος και με ποιους εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης. Για να είναι τελικά το νέο σας σπίτι και «έξυπνο» και «σωστό»!

«Έξυπνες» κατασκευές,

με «έξυπνα», καινοτόμα υλικά!

Η Παπαηλίας Κατασκευαστική διαθέτει τα πιο εξελιγμένα συστήματα δόμησης χρησιμοποιώντας υλικά νέας γενιάς

Που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας

για ταχύτητα (πώς αλλιώς θα χτίζαμε το σπίτι σας σε μόνο 150 μέρες;) και οικονομία (30% μικρότερο κόστος σε σχέση με μια συμβατική κατασκευή και λιγότερη κατανάλωση σε ψύξη και θέρμανση!).

Που ανταποκρίνονται στις κατασκευαστικές σας ανάγκες

και επιτρέπουν να κάνετε «το δικό σας» στο σπίτι σας, χτίζοντας το ευέλικτα και χωρίς τους περιορισμούς του προκάτ ή των συμβατικών οικοδομών.

Έχουν την «ποιότητα» ως βασικό του συστατικό

και όχι απλώς κοσμητικό επίθετο, είναι φτιαγμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον που εμποδίζουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών και απωθούν τα τρωκτικά, και εξασφαλίζουν διπλάσια αντοχή, ανθεκτικότητα και αντισεισμικότητα από τις συμβατικές κατασκευές.

«Έξυπνο» Υλικό

Ένα τέτοιο «έξυπνο» υλικό είναι τα καινοτόμα δομικά μπλοκ βαρέως τύπου ThermoPak, μια κατοχυρωμένη πατέντα της εταιρείας μας, ιδανική επιλογή για την εξωτερική τοιχοποιία στα κτίρια που κατασκευάζουμε. Ένα υλικό «έξυπνο» γιατί χτίζει στιβαρές, ανθεκτικές κατασκευές «για μια ζωή».

«Έξυπνες» κατασκευές,

ενεργειακά οικονομικές!

Έως 60% εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τις συμβατικές κατασκευές! Έξυπνο!

Ένα σπίτι με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας; Έξυπνο!

Η οικονομία στη χρήση του σπιτιού σας όμως δεν είναι απλά κάτι «έξυπνο» είναι επίσης και κάτι αυτονόητο: προτεραιότητα για το σύγχρονο σπίτι, η σύγχρονη κατασκευαστική αντίληψη, είναι η εξαιρετική ενεργειακή συμπεριφορά, ήτοι η μικρότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας για ψύξη και θέρμανση!

Σε αυτό το αυτονόητο είμαστε, χρόνια τώρα, σταθερά προσηλωμένοι στην ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ Κατασκευαστική. Είναι ο πυρήνας της κατασκευαστικής μας φιλοσοφίας, να αναπτύσσουμε και να εφαρμόζουμε τεχνολογίες που επιτρέπουν στο κτίριο να διατηρεί τη θερμοκρασία του σταθερή, να μην επηρεάζεται από τις αλλαγές των καιρικών φαινομένων (κρύο-ζέστη).

Καινοτόμα δομικά μπλοκ βαρέως τύπου ThermoPak

Κύριος εκφραστής της φιλοσοφίας μας είναι τα καινοτόμα δομικά μπλοκ βαρέως τύπου ThermoPak, η κατοχυρωμένη πατέντα της εταιρείας μας. Ένα υβριδικό υλικό που αφενός επιτρέπει τον ολοκληρωμένο ενεργειακό σχεδιασμό για τα κτίρια που κατασκευάζουμε (απόλυτα συμβατά με τον ΚΕΝΑΚ), αφετέρου δε, εκτός των άλλων πλεονεκτημάτων του, τα εξοπλίζει «έξυπνα» ενεργειακά: ο ιδιαίτερα χαμηλός συντελεστής θερμοπερατότητας του (U 0,28), μεταφράζεται σε άριστη θερμική και ηχητική μόνωση των κτιρίων.

To top