Η ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ Κατασκευαστική ξεκίνησε...

...τη δραστηριότητα της το 1975 και πολύ σύντομα καθιερώθηκε ανάμεσα στις πρωτοπόρες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες στο χώρο των προκατασκευών.

Βασικοί άξονες της φιλοσοφίας, από την πρώτη μέρα παρουσίας μας στην αγορά, και πλεονεκτήματα που μας οδήγησαν και μας κρατούν ως σήμερα στην κορυφή είναι:

innovation η διαρκής έρευνα

ανάπτυξη και εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών, όπως οι προκάτ κατασκευές από μπετόν που πρώτοι παρουσιάσαμε το 1994, αλλά και τα δομικά μπλοκ βαρέως τύπου ThermoPak που αναπτύξαμε και αξιοποιούμε σήμερα.

reliability η κατασκευαστική μας
αξιοπιστία

όπως εκφράζεται από τις περισσότερες από 10.000 κατοικίες (και ισάριθμους ευχαριστημένους πελάτες!) που έχουμε κατασκευάσει ως σήμερα, αλλά και...

evolution η συνεχής εξέλιξη 

και ενσωμάτωση στην παραγωγική μας διαδικασία σύγχρονων τεχνοτροπιών, με δομικά και μονωτικά υλικά υψηλών προδιαγραφών.

Στην δεύτερη γενιά της σήμερα, με αυτά ως εφόδια, η ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ Κατασκευαστική συνεχίζει και δημιουργεί για σας οικήματα και κατασκευές:

Tο δικό σας σπίτι σχεδιάζεται πάντα πάνω στο δικό σας αρχικό σχέδιο, προσαρμόζεται πάντα στις δικές σας ανάγκες και κατασκευάζεται μεθοδικά και γρήγορα ώστε να ικανοποιεί τις δικές σας απαιτήσεις.
Aξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας στα δομικά υλικά χτίζουμε, χρόνια τώρα, πέρα από τους τυπικούς περιορισμούς του προκάτ (είμαστε από τις πρώτες εταιρείες με έγκριση από το ΥΠΕΧΩΔΕ για την κατασκευή τριώροφων προκάτ οικημάτων!).
Xτίζουμε «έξυπνα», με νέες τεχνικές και καινοτόμα υλικά δόμησης και μόνωσης, με κορυφαία επιλογή ανάμεσα τους τα δικά μας καινοτόμα δομικά μπλοκ βαρέως τύπου ThermoPak, έτσι αυξάνουμε την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων μας με χαμηλό κόστος κατασκευής (30% λιγότερο από ένα συμβατικό κτίριο!) και εξαιρετική ενεργειακή οικονομία (ψύξη/θέρμανση).
Σε συνεργασία με τους προσεκτικά και αυστηρά επιλεγμένους εξωτερικούς μας συνεργάτες, μπορούμε να ολοκληρώσουμε το νέο σας σπίτι με εξοπλισμό και λύσεις (κουφώματα, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά κλπ) ποιοτικές, λειτουργικές και σύγχρονες.
Τα καινοτόμα υλικά δόμησης και μόνωσης που χρησιμοποιούμε, με κορυφαία επιλογή ανάμεσα τους τα δικά μας καινοτόμα δομικά μπλοκ βαρέως τύπου ThermoPak, σας εξασφαλίζουν μια σύγχρονη οικοδομή, ανεπηρέαστη από ακραία, καταστροφικά φαινόμενα όπως ο σεισμός και η φωτιά.

Στις σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, η ομάδα μας (όλοι εξειδικευμένοι μηχανικοί και τεχνικοί) είναι στη διάθεση σας καθημερινά να σας ξεναγήσουν στην έκθεση μας και να συζητήσουν μαζί σας τον τρόπο, τον χρόνο και το κόστος δημιουργίας της δικής σας σύγχρονης, λειτουργικής και ενεργειακά αυτάρκους κατοικίας.

To top